Nya steg i utvecklingen av Longus ledarskap AB

2023 och inledningen av 2024 var varit fullt av utveckling och utbildning för mig så under hösten är det dags att avsluta min roll som produktionschef på Brodit AB i Karlsborg. I ett inlägg på Linkedin så skrev jag om nya framtidsutsikter för mig i mitt företagande med Longus ledarskap AB.

Det är ett fantastiskt roligt och utvecklande jobb som jag har på Brodit AB så det är med en god portion vemod jag lämnar platsen till någon annan framöver. För att inte nämna ALLA fantastiska kollegor som varit en del av och orsaken till min utveckling till den jag är och det jag verkligen brinner för. Att göra jobbet bättre!!!

Jag vill också rikta ett stort tack till Göran André och Niclas Settergren, ägare av Brodit som givit mig chansen att få vara en del av utvecklingen på Bodit parallellt som jag drivit Longus. Att jag även fått chansen att vara en del i att driva ledningsarbetet tillsammans med övriga ledningsgruppen har varit oerhört stimulerande.

Att få tillfälle att jobba och praktisera de kunskaper jag fått via utbildningar och den erfarenhet jag byggt genom åren gör att verifierat mina kunskaper och att Longus ledarskap AB har bas och något att erbjuda sina kunder. Den 1:a Okt går jag ner på 60% på Brodit till att vid nyår framöver driva Longus på heltid.

In i kaklet på Brodit AB och 2025 står Longus ledarskap AB på heltid för min och kundernas utveckling.