Utveckla er organisation.

Longus ledarskap AB är under ständig utveckling. Jag, Gunnar Pettersson som driver Longus jobbar parallellt som produktionschef på Brodit AB. Jag kan med säkerhet säga att jag stortrivs på jobbet. De kunskaper jag får genom utbildning och praktisk erfarenhet från att själv jobba i ”verkligheten” ger mig också insikter i vad som fungerar och inte fungerar. Företag jag kommer i kontakt med är såklart olika men ändå så lika. Väldigt ofta så jobbas det med produktionstekniska förbättringar men det som glöms bort är att utveckla arbetssätt och tänket i organisationen. I takt med att företag växer så växer också behovet av ledarskap och organisationsutveckling. Att driva det lilla företaget med 5 anställda är en sak, en annan sak att driva företaget där det skapats flera chefsled. Att nå ut och få alla i verksamheten att förstå hur viktiga de är och att vi strävar mot samma mål och vision kräver kunskap. Longus ledarskap AB drivs av att utvecklas och utveckla andra organisationer, det är därför Longus finns. Redo att hjälpa er!!!