Blivande UGL-handledare

Ett långsiktigt mål är på väg att bli verklighet. Efter att själv ha gått en UGL (utveckling av grupp och ledare) 2018 sattes ett långsiktigt mål att bli just handledare. Jag satt där på sista kvällen av min UGL-utbildning och tänkte att det här vill jag verkligen göra och nu är jag där. Vägen har varit lång och väldigt lärorik. Stegen var just att gå UGL, sedan en fördjupad UGL och därefter en utbildning i utvecklande ledarskap (UL). När dessa utbildningar var avklarade så återstod handledarutbildningen, HUGL. Nu är den klar och första utbildningsveckan är bokad och klar. Min ”mission” med insikten att när jag utvecklar andra så utvecklar jag mig själv så är det bara att lägga krutet på att få in fler bokningar hos Longus ledarskap AB på en av Sveriges mest populära ledarskapsutbildningar. Utbildningen är för de flesta en milstolpe i livet och vem vet kanske får du nya mål i livet efter att ha genomgått en UGL tillsammans med mig!