I en värld av förändring är vi med och utvecklar en hoppfull framtid!

Vi vill ge stöd och tända hopp för tiden efter corona.

Vårt bidrag till gruppen företagare 1-19 anställda är en 8 timmars workshop med syfte att eliminera oro och tända hopp för framtiden. Vi analyserar ett nuläge och tittar framåt på vilket sätt vi kan rusta företag att vara i beredskap för att ta sig vidare efter det ”corona”läge som vi nu befinner oss i.

Varför gör vi detta gratis? Vi kan helt enkelt inte ta betalt för våra tjänster nu. Även våra egna verksamheter drabbas och vi väljer vända det till något positivt att fortsätter vår resa framåt och gör det genom att fortsätta hjälpa företag på ett annat sätt.

Vi vill inte stå stilla så låt oss hjälp er! Se länk för mer information.

https://www.glocalinvest.com/St%C3%B6dpaket-sm%C3%A5-och-medelstora-f%C3%B6retag.php