Bygger ytterligare kunskap

Som jag ofta påpekar är det viktigt att som ledare fylla på med ny kunskap. Då gäller det att leva som jag lär. Just nu går jag utbildningen UL vilket betyder utvecklande ledarskap. utbildningen ingår i Försvarshögskolans utbildningsutbud och syftar som det låter till att skapa ledare som får medarbetare, kunder och klienter att växa i sin roll. Kan jag som ledare/utbildare få en person att växa i sitt engagemang, medarbetarskap och driv så kommer personen ”vissla” på vägen till jobbet, skolan eller föreningen och uträtta så mycket mer av ren och skär lust till jobbet. En utmaning? Javisst är det, men forskningen på området är entydig att vi når våra mål på ett effektivare och bättre sätt än att jobba med kontroll, krav och belöningar för att få jobbet gjort. Longus ledarskap AB är din partner för att skapa en plan för hur detta ska gå till i din organisation.

Gunnar Pettersson Longus ledarskap AB